Beste +12’ers

Op zaterdag 13 november staat er wel een zeer speciale activiteit van de Graal gepland, we gaan namelijk op Y-NIGHT! We zullen vanaf stationsplein in Brugge geblinddoekt naar een onbekende locatie gebracht worden. Eenmaal daar aangekomen zullen we de weg moeten vinden naar de mysterieuze stad Y waar we verwelkomt worden met een hapje en ons kunnen klaarmaken voor een gezellige overnachting. De volgende ochtend zal er ontbijt voorzien zijn en keren we terug naar het station van Brugge met het openbaar vervoer.

Wat zul je allemaal nodig hebben voor deze spetterende activiteit:

-tent (je kan afspreken met andere gasten om samen te liggen)

-slaapzak en matje

-KSA sjaaltje (deze zal als blinddoek gebruikt worden)

-mondmasker (eventueel ook een reserve)

-fluovest

-warme kledij, verse onderbroek en kousen

-wandelschoenen

-eventueel iets om te eten en drinken voor onderweg

-9 euro (hiervoor krijg je iets lekkers bij aankomst, ontbijt en vervoer)

Maar maak je geen zorgen je zal niet alles moeten bij je dragen tijdens de dropping, voordat we vertrekken kan je je tent meegeven met iemand van de graal die ze zal afleveren in stad Y.

Om alles zo corona veilig te houden proberen we alles in onze eigen KSA-bubbel te houden. Hiervoor hebben we nog chauffeurs nodig die het zien zitten om gasten en leiders op zaterdagavond te voeren van het station van Brugge naar de start van de dropping. Zondagochtend is er geen vervoer nodig, we keren terug naar Brugge met het openbaar vervoer. Hoelaat we zullen aankomen in Brugge zal nog gecommuniceerd worden.

Voor deze speciale activiteit is het wel nodig dat we ons inschrijven, laat dus zeker iets weten als jij mee gaat (dit kan als reactie onder deze post, in de WhatsApp groep, via facebook of mail). Gelieve dit in orde te brengen voor 6 november. Wanneer we aan het station van Brugge verwacht worden zal pas meegedeeld worden nadat we ingeschreven zijn en zal dus ook nog later meegedeeld worden.

Met stevige KSA-groeten

Siebe, Sander, Jasper en Stan